Informatie voor werkgevers

Seasonalwork.NL is een online CV database met gemotiveerde werkzoekende uit heel Europa. U kunt, als agrarisch werkgever, geschikt Europees personeel vinden. Via de website kunt u eenvoudig een abonnement op maat afsluiten. U kiest het abonnement wat het beste bij uw wensen aansluit. U heeft de mogelijkheid uit een abonnement van één, drie of zes maanden. Met dit account kunt u een onbeperkt aantal geschikte medewerkers zoeken.

Onze missie is het aanbieden van gemotiveerde kandidaten die passen bij het profiel van uw bedrijf. Seasonalwork.NL kent een groot bereik binnen Europa, mede door de samenwerking met EURES. Op deze manier zorgen wij voor een goed gevulde CV database.

Bij het afsluiten van een abonnement heeft u de mogelijkheid om een vacature te plaatsen. Wij vertalen deze vacature geheel kosteloos in diverse talen voor u. Deze vacature wordt op onze vacaturebank en de social media kanalen geplaatst. Tevens wordt de vacature op grote schaal in het buitenland gepromoot.

De kandidaten die zich beschikbaar stellen via Seasonalwork.NL verblijven nog in het buitenland. Zij reizen op uitnodiging van u af naar Nederland. Hierin is Seasonalwork.NL onderscheidend ten opzichte van een uitzendbureau, die vaak kandidaten in de ‘kaartbak’ klaar heeft staan.

Wanneer u kandidaten in dienst neemt via Seasonalwork.NL heeft u zelf de verantwoordelijkheid voor deze kandidaten. Wij gaan er vanuit dat u de kandidaten passende huisvesting aanbiedt, deze verloont volgens de CAO die van toepassing is op uw bedrijf en (indien nodig) een BSN nummer aanvraagt. Daarnaast verwachten we dat u met de kandidaat naar de huisarts gaat, mocht medische hulp noodzakelijk zijn. Kortom; u treed op als een goede werkgever.

De voordelen van Seasonalwork.NL:

  • Onbeperkt geschikte medewerkers zoeken
  • Keuze uit drie abonnementen
  • Ruim gevulde CV database met gemotiveerde Europese werkzoekenden
  • Gratis vacature plaatsen
  • Vacature wordt kosteloos vertaald
  • Vacature wordt in het buitenland gepromoot
  • Advies en ondersteuning door Nederlands, Engels en Pools talige intercedente

Contactgegevens

E: info@seasonalwork.nl

T: 088 472 4200

Seasonalwork.NL is een onderdeel van LTO Arbeidskracht.