Informatie voor werkgevers

Seasonalwork.NL is een CV-database waar agrarisch werkgevers contact kunnen leggen met Europese kandidaten die op zoek zijn naar werk in de agrarische sector. Tevens is het mogelijk een maatwerk pakket af te nemen, waarbij wij de werving en selectieprocedure volledig bij u uit handen nemen.

Onze missie is het werven van gemotiveerde kandidaten die passen bij het profiel van uw bedrijf. Seasonalwork.NL kent een groot bereik binnen Europa, mede door de samenwerking met Eures. Op deze manier zorgen wij voor een altijd goed gevulde database.

De kandidaten die zich beschikbaar stellen via Seasonalwork.NL verblijven vaak nog in het buitenland. Zij reizen op uitnodiging van u als werkgever af naar Nederland. Hierin is Seasonalwork.NL onderscheidend ten opzichte van een uitzendbureau, die vaak kandidaten in de ‘kaartbak’ klaar heeft staan.

Als u kandidaten in dienst neemt via Seasonalwork.NL bent u zelf verantwoordelijk voor deze kandidaten. Wij gaan er van uit dat u passende huisvesting heeft, de kandidaten verloont volgens de cao die van toepassingen is op uw bedrijf en indien nodig een BSN nummer aanvraagt. Maar ook met de kandidaat naar de huisarts gaat mocht er medische hulp noodzakelijk zijn. Kortom u treed op als een goed werkgever.