Via Seasonalwork.NL kunt u, als agrarisch werkgever, geschikt Europees personeel vinden. U heeft de mogelijkheid om zelf een geschikte kandidaat te zoeken in de CV bank en u kunt een vacature plaatsen op onze website. Wij vertalen deze vacature voor u in het Engels, Pools of Roemeens. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de werving- en selectieprocedure volledig uit handen te geven.

Onze missie is het aanbieden van gemotiveerde kandidaten die passen bij het profiel van uw bedrijf. Seasonalwork.NL kent een groot bereik binnen Europa, mede door de samenwerking met Eures. Op deze manier zorgen wij voor een goed gevulde CV bank.

De kandidaten die zich beschikbaar stellen via Seasonalwork.NL verblijven nog in het buitenland. Zij reizen op uitnodiging van u af naar Nederland. Hierin is Seasonalwork.NL onderscheidend ten opzichte van een uitzendbureau, die vaak kandidaten in de ‘kaartbak’ klaar heeft staan.

Wanneer u kandidaten in dienst neemt via Seasonalwork.NL heeft u zelf de verantwoordelijkheid voor deze kandidaten. Wij gaan er vanuit dat u de kandidaten passende huisvesting aanbiedt, deze verloont volgens de CAO die van toepassingen is op uw bedrijf en (indien nodig) een BSN nummer aanvraagt. Daarnaast verwachten we dat u met de kandidaat naar de huisarts gaat mocht medische hulp noodzakelijk zijn. Kortom; u treed op als een goede werkgever.

Seasonalwork.NL is een initiatief van LTO Arbeidskracht BV